Travelpower.nl scoort een 9.3/10 in 2225 klantenreviews

Privacy Policy

Travelpower.nl hecht veel waarde aan je privacy. Echter hebben wij wel bepaalde informatie van je nodig om de website correct te laten werken en om je bestellingen goed af te kunnen handelen. Hieronder geven we aan welke informatie we van je gebruiken en wat we er mee doen. Het klinkt misschien spannender (en vooral moeilijker!) dan dat het is, maar we moeten het nu eenmaal melden aan je. Is het niet helemaal duidelijk, neem dan vooral contact met ons op zodat we het nader kunnen toelichten.

 

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Centrenet - Energear
Website: Travelpower.nl
Inschrijfnummer KvK: 50961543
BTW-nummer: NL163612195B01

 

2. E-mailadres

  1. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
  2. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

 

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

 

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

 

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

  1. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
  2. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

 

8. Veiligheid opslag van gegevens

 

 Veiligheidscriteria

  1. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
  2. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
  3. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
  4. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
  5. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

 

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

  • Op het volgende e-mailadres: klantenservice@travelpower.nl
  • Op het volgende telefoonnummer: 026-3611248

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Lijst van cookies die we verzamelen

COOKIE naamCOOKIE Omschrijving
CART De koppeling naar je winkelwagen
CATEGORY_INFO Slaat de categorie info op de pagina op zodat deze sneller wordt geladen.
COMPARE De producten die je vergelijkt.
CURRENCY Slaat je valuta voorkeuren op. Dit is altijd EURO.
CUSTOMER Een versleutelde versie van je klant ID.
CUSTOMER_AUTH Een melding die aangeeft dat je momenteel bent ingelogd als klant.
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van de klantgroep waartoe je behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat het klantsegment ID op.
EXTERNAL_NO_CACHE Een melding die aangeeft of je caching aan hebt staan. Of niet.
FRONTEND De sessie ID van de server.
GUEST-VIEW Zorgt ervoor dat niet ingelogde klanten hun order aan kunnen passen.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die je hebt bezocht.
LAST_PRODUCT De meest recente producten die je hebt gezocht.
NEWMESSAGE Geeft aan of je een nieuw bericht hebt ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het toegestaan is om caching te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over je winkelwagen.
POLL Geeft aan of je aan polls (enquetes) hebt meegedaan.
POLLN Informatie over welke polls (enquetes) je hebt meegedaan.
RECENTLYCOMPARED De producten die je recent vergeleken hebt.
STF Informatie over producten die je hebt doorgestuurd naar vrienden.
STORE Welke taal je hebt geselecteerd voor de shop. (standaard NL)
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicatie of je toestemming hebt om cookies te gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De productnummers die je recent bekeken hebt.
WISHLIST Een versleutelde lijst van die producten die je in je wensenlijst hebt staan.
WISHLIST_CNT De hoeveelheid producten die in je wensenlijst staan.