Travelpower.nl scoort een 9.3/10 in 2225 klantenreviews

Energear - Blog

Dit is ons Energear blog. Hier vertellen wij je het laatste nieuws over onze producten, wetenswaardigheden en de beste tips!

Lees de nieuwste artikelen

 • Expert review: Nitecore SRT9

  De Nitecore SRT9 is het nieuwe vlaggenschip van de SmartRing Tactical Series (afgekort: SRT). Deze reeks kenmerkt zich door de bediening die niet via een switch verloopt, maar voornamelijk via de SmartRing. Dit is een ring die net onder de kop van de zaklamp zit. Door deze te draaien verander je de lichtstand. Het grote voordeel hiervan is dat de lichtsterkte traploos te regelen is. In deze expert-review bespreek ik de Nitecore SRT9 tot in detail en vertel ik je alle plus en minpunten.
 • Expert review: Olight S30RIII Baton

  Een van de populairste modellen uit de S-reeks, namelijk de S30R II, heeft nu een update gekregen: de Olight S30R III. De S30R II was een van de eerste zaklampen die ik kocht en nog steeds is het een van mijn favorieten. Dit komt omdat het een heel erg allround zaklamp is en dat geldt ook voor de opvolger. In deze review vertel ik je er alles over.
 • Expert review: Led Lenser MT14

  De naam Led Lenser is geen onbekende in de zaklampwereld. Het merk, dat Duitse roots heeft, is vooral bekend geworden dankzij het focussysteem wat bij veel van hun lampen toegepast wordt. Ook voor mij heeft het merk nog altijd iets speciaals, vooral dankzij het feit dat de good-old P7 een van mijn eerste betere lampen was. Ik was daarom ook erg verheugd om de nieuwe Led Lenser MT14 goed te testen!
 • Expert review: Olight S10R III Baton

  Olight heeft de afgelopen maanden veel van haar modellen een upgrade gegeven. In de meeste gevallen is de upgrade beperkt, maar bij de S10R III is dat niet zo. De led is namelijk vervangen door een Luminus SST-40. De Olight S10R III is een van de eerste modellen die gebruik maakt van deze nieuwe led en in deze review neem ik de Olight S10R III Baton onder de loep. Ik vergelijk hem met de Olight S1R omdat deze nagenoeg gelijk is. Is nieuw ook daadwerkelijk beter?
 • Expert review: Fenix TK15UE vs. Fenix TK16 vergelijk

  In deze review bekijk ik de Fenix TK15 Ultimate Edition en de Fenix TK16. Beide lampen zijn al even op de markt en qua specificaties lijken ze veel op elkaar. Beide lampen hebben op een paar millimeter na dezelfde afmetingen, de user interface is zowat identiek en beide zaklampen hebben een maximale stand van 1000 lumen. Dus wat is nu eigenlijk het verschil?
 • Expert review: Olight H1R hoofdlamp

  De Olight H1R Nova is een oplaadbare hoofdlamp met unieke features. Expert reviewer Luuk nam de proef op de som en testte deze compacte krachtpatser.
 • Vraag van de week: waarom hebben steeds meer lampen een vaste lichtbundel en geen focus?

  Een veelgehoorde vraag die regelmatig op de klantenservice binnenkomt is 'hoe het komt dat heel veel zaklampen een vaste bundel hebben'. Deze zaklampen zijn niet te focusseren en kunnen dus niet smaller of breder gezet worden. De Maglite zaklampen 'van vroeger' kunnen/konden dit namelijk wel. Hoe zit dat dan precies, want veel zaklampen zijn tegenwoordig niet te verstellen en dat wordt - geheel onterecht overigens - als een groot minpunt gezien.
 • NIEUW: Led Lenser Outdoor Serie

  Led Lenser heeft afgelopen maand een flink aantal nieuwe modellen gelanceerd onder de noemer 'Led Lenser Outdoor Series'. Maar liefst 7 lampen - waaronder 4 zaklampen en 3 hoofdlampen - zijn toegevoegd in deze nieuwe lijn. Het aanbod varieert van een kleine zaklamp voor in de broekzak, tot aan een grote schijnwerper voor honderden meters bereik. Voor elke outdoorliefhebber is er een juiste Led Lenser te vinden.
 • Expert review: Nitecore TIP & TIP CRI sleutelhangerlamp

  Het nadeel van een sleutelhangerlampje is dat de batterijen vaak meer geld kosten dan het hele lampje zelf. Nitecore maakt hier definitief een einde aan en brengt met de TIP en TIP CRI een lampje op de markt dat én oplaadbaar én functioneel is! Luuk testte voor ons zowel de TIP als de TIP CRI en zette zijn bevindingen op papier. Lees snel verder!
 • Expert review: Nitecore R40 zaklamp

  De Nitecore R40 is een zeer compleet geleverde oplaadbare zaklamp, waarbij met name het inductie dock opvalt. Een geheel nieuwe manier van opladen! Hoe bevalt de Nitecore R40 in de praktijk en wat zijn de bevindingen? Expert-reviewer Luuk legt het uit!

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4